Kdo sem

Spoznaj me

   Sem Jasmina Čufurovič in se že vrsto let ukvarjam z osebnostjo rastjo. Z delom na sebi sem začela pred 12 leti. Takrat se mi je rodil sin in imel je kar veliko zdravstvenih izzivov. Odločila sem se delati na sebi in s tem pomagati tudi njemu. Saj z delom na sebi sem ugotovila koliko vzorcev sem dobila od svojih prednikov,predvsem pa od svojih staršev. Vedela sem, da si moj sin tega ne zasluži, kar sem doživljala jaz.

Prvo srečanje konkretno z energijami sem spoznala pri Cristy in Mihaelu Žmaharju, saj sem se odločila za njihov tečaj in razreševanje svojih preteklih vzorcev. Pri njiju sem spoznala skozi meditacije, da je potrebno delati veliko na sebi in pri tem priznati sebi, da se imamo radi ne glede na dogodke kateri so se nam pripetili.

Po 6 mesecih ozaveščanja in odkrivanja vzorcev ter z meditacijami sem uspešno zaključila njun tečaj.

Nato pa sem se odločila, da svojo pot osebnostne rasti nadaljujem pri dr. Aleksandru Šinigoju in njegovi ekipi.Aleksander Šinigoj je Licenciran Master Trener pri Richardu Bandlerju. Pri njemu sem naredila tečaj za NLP praktika, NLP Mojster praktik in Coacha. Pri njemu sem spoznala tudi Zakon privlačnosti in kako funkcionira predvsem.

Pri vseh tečajih sem spoznala, da se je potrebno predvsem ukvarjati sam s seboj in ne z okolico drugih ljudi. Spoznala sem tudi, da ko enkrat začnemo delati na sebi ni tu nikoli konca. Zanimivo pri vsem temu pa je, da ko rastemo dobimo na naši poti še več izzivov in pri vsem temu mi je fascinantno najbolj to, da prepoznamo izzive katere smo že imeli v svojem življenju in jih ne ponavljamo, temveč da se soočimo z njimi.